Resan påbörjades 07.40 från
Mariestad till Skövde där jag skulle åka med min tränare och
landslagscoachen, Mimmi till Landvetter där flyget avgick 12.30. På
flygplatsen åt jag en räkmacka som jag först trodde var en sallad
för smörgåsen syndes inte under alla räkor och majonnäs. Jag
lämnade smörgåsen och åt upp resten. In på pressbyrån efteråt
för att köpa en kopp kaffe och och en liten påse med mandlar
utifall jag skulle bli hungrig under den kommande resan. På
flygplanet fick vi en toast med kyckling, paprika och mozzarella på,
som jag åt upp fyllningen på och lämnade brödet. Två timmar tog
flygturen och sen efter en fyra timmars lång bussresa var vi framme.
Ett väldigt fint hotell må jag säga! Har fått i mig lite mat från
en fin buffé, mycket sallad och kött, de hade till och med hajkött,
men hittade tyvärr inga såser.
Det
fenomen att lämna smörgåsen, men äta fyllningen kan tyckas av
många som ett slöseri och undran om man verkligen blir mätt. För
det första bad jag inte i något av fallen om mackan, så det är
inget jag medvetet valt till för att sedan kasta. För det andra ja,
det mättar! Vid intag av snabba kolhydrater, som bröd, ökar
blodsockret som i sin tur frisätter en stor mängd insulin för att
minska och stabilisera blodsockret vilket i många fall resulterar i
palt-koma och man blir strax sugen på något sött för att höja
blodsockret lite. Genom att från början välja bort dessa
kolhydrater får man inte den effekten, och man håller sig faktiskt
mätt längre.
Nu
ska vi strax ha möte, sen blir vi nog ett gäng som hade tänkt att
ta en sväng runt området. Hotellet ligger vid basen till en
slalombacke ett par kilometer i från centrum. Väldigt fint här,
men det är en bit till tävlingshallen.
Utsikt från vår balkong |
Vad bra det verkar bli med maten ... du får väl inhandla en burk majo i närmaste snabbköp :) , så du får lite sås till de fina bufférätterna . Gött att veta att du får riktig mat iaf. hi , hi o att mamsen (jag) ej behöver oroa sig för "lillpojken"
SvaraRaderaHa det nu bäst !!